Τούρτες Hens & Bachelor Party, Oriental Ζαχαροπλαστείο

Τα Ζαχαροπλαστεία Οριεντάλ προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό της Λευκωσίας εδώ και σαράντα χρόνια μοναδικές γεύσεις και λιχουδιές. Προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και νοστιμιά σε συνδυασμό πάντοτε με την αισθητική και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας …

 

Τα Ζαχαροπλαστεία Οριεντάλ προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό της Λευκωσίας εδώ και σαράντα χρόνια μοναδικές γεύσεις και λιχουδιές.

Hens & Bachelor Party
Προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και νοστιμιά σε συνδυασμό πάντοτε με την αισθητική και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από προϊόντα που αφορούν γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσεις, γενέθλια, δεξιώσεις στο χώρο σας.

Κεραστικά γάμου
Η τεχνογνωσία και η αγάπη μας για τη ζαχαροπλαστική μας επιτρέπει να προσφέρουμε σε εσάς ένα κατάλογο προϊόντων που δεν είναι εξαντλητικός.  Τούρτες, ατομικά γλυκά, περισσότερα από 15 διαφορετικά είδη κεραστικών μπορεί να επιλεγούν και να ικανοποίησουν και τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών πελατών μας.

Γαμήλιες Δεξιώσεις
Πέρα όμως από την κλασσική ζαχαροπλαστική η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες που μένουν αξέχαστες σε μια από τις ομορφότερες ημέρες ενός ζευγαριού – την ημέρα του γάμου.

Τα ζαχαροπλαστεία Οριεντάλ είναι πρωτοπόρος στην ετοιμασία, εκτέλεση γαμήλιων δεξιώσεων.

Περισσότερες Πληροφορίες κάντε Κλικ